Brak slow na to co robi ta laska z samochodami, mnie ciezko nawet tyle zdjec bylo przejrzec a co dopiero taka robota :shock:
Jak czyścić i dbać o estetyke naszych Skodinek
Zwiń
X
-
Gość
-
Zamieszczone przez bishopSa jakieś odpowiednie szczoteczki do usuwanaia śniegu z pojazdu, a nie rysowania lakieru ?
Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
majuDJ ,
rufus295
zak14
Dzieki za opinie, wiem czego szukac, najpierw zobaczę w okolicznych stacjoinarnych , bo płacić pól ceny za wysyłkę to , rzadko odśnieżam , włąśnie tyle co konieczne,
chociaż porysować też można śniegiem i lodem a dokałdnie brudem w nim zawartym.
Czy ja się nie zabardzo p..... e z tym ? :lol:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zak14Zamieszczone przez demmsiCzy czymś zabezpieczacie opony na zimę?
[ Dodano: Nie 11 Lis, 12 12:52 ]
Wkoncu zlozylem swoj pierwszy zestaw car detailingowy
APC Nielsen
Mac Prickboart-smola i owady
Iron-x-felgi
Duragloss 901-szampon
Valet Pro Dionysus trim glitz-plastiki zew.
Pw Natural Look-plastiki wew.
Glass cleaner Megsa-szyby
Blue Gel wheel cleaner-kola
Tyre dressing Valet Pro-dresing do opon
Quik detailer Megsa
glinka zolta Valet Pro
wosk FK1000
cleaner Dodo Lime Prime Lite
NW niewidzialna wycieraczka
-aplikatory,mikrofibry,szczotka do felg,pedzelek,rekawica do mycia,butelki z atomizeremKondziu
OCP
Komentarz
-
-
Jakim środkiem najlepiej wyczyścić podsufitkę
i pieluchy tetrowe.Octavia 2 FL Combi 1.9 BXE
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zak14Jakim środkiem najlepiej wyczyścić podsufitkę
i pieluchy tetrowe.Kondziu
OCP
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez winni77Co polecacie/używacie do smarowania uszczelek od drzwi? Chodzi oto żeby w zimnie nie przymarzały do drzwi. W zeszłym roku popsikałem silikonem w spraju - czymś takim. Egzamin zdało, ale niestety strasznie zaczęły trzeszczeć (głownie podczas jazdy po nierównościach)
1z Einshett Gummi Pflege Stift sztyft do uszczelek
Komentarz
-
-
Marolex 2000 plus
Zamieszczone przez lu5aszprzerobiony oczywiście
Ja mam takiego:
Marolex jest firmą specjalizującą się w produkcji opryskiwaczy akumulatorowych i ręcznych w 2 liniach: opryskiwacze techniczne i opryskiwacze ogrodowe.
W sezonie zimowym służy mi do spłukania tego co się nachlapie w drodze z Ehrle do garażu na mycie właściwe.Octavia 2 FL Combi 1.9 BXE
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zak14
Zamieszczone przez zak14Nie mam w tym roku czasu na czytanie KA, więc nie kojarzę przeróbek - na czym polegają ?
Zamieszczone przez zak14Kondziu
OCP
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lu5aszTak,dokładnie.Po nalozeniu odczekac kilka minut i mozna splukiwac.Pozniej wiadro,najlepiej dwa i mycie,a na koniec quick detailerO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lu5aszZamieszczone przez leszekmwtzn. nałożyłeś piane tym ustrojstwem i potem tylko spłukałeś ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrtdiZamieszczone przez lu5aszZamieszczone przez leszekmwtzn. nałożyłeś piane tym ustrojstwem i potem tylko spłukałeś ?Kondziu
OCP
Komentarz
-
Komentarz